Xbox Paradise

Blogunk konzolokra (főként Xbox 360-ra) megjelent játékokkal, és azokhoz tartozó torrentekkel foglalkozik. Említést fogunk tenni Gamespot-os értékelésekről, megjelenési dátumokról, videókról(trailer, gameplay). Mindemellett elmondjuk saját véleményünket, és szívesen meghallgatjuk másokét is. (Kommentekben természetesen. :P)

Getting started...

2009.11.08. 19:47 | DNC Detox | Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás xbox paradise

Sziasztok!

Elindult az Xbox Paradise blog! Itt olvashattok naponta frissülő híreket, véleményeket játékokról, nézhettek érdekes (és vicces :P) videókat, valamint új trailer-eket. Megtudhatjátok, hogy hol, és mikortól lesznek elérhetőek az X360-as játékok mind a boltokban, mind az interneten. Reméljük nem fogunk csalódást okozni, és egy kis idő elteltével lesznek rendszeres olvasóink/kommentelőink. :)

Xbox Paradise Team

A bejegyzés trackback címe:

https://xboxparadise.blog.hu/api/trackback/id/tr681509823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása